Πιστεύουμε ότι ο κάθε επιχειρηματίας αξίζει μια επιτυχημένη εταιρική παρουσία στο Διαδίκτυο. Γι’ αυτό τον λόγο, η εταιρία μας. παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), καθώς και στην προώθηση αυτών στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και στα Social Media.

Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη  ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από έμπειρους γραφίστες και web designers, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του WordPress, που αποτελεί το πλέον πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, είναι σε θέση να δημιουργεί όλων των ειδών τις ιστοσελίδες, στοχεύοντας πάντα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εξαιτίας του απλού του κώδικα και της δομής του, το WordPress, είναι αυτή την στιγμή το πιο φιλικό CMS για τις μηχανές αναζήτησης. Με το WordPress, κατασκευάζουμε Δυναμικές σελίδες και Ηλεκτρονικά Καταστήματα  (e-shops), όπου μπορεί ο καθένας από εμάς να το διαχειρίζεται μόνος του με μια εκπαίδευση 1-2 ωρών.

Η κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει :

  • Responsive Web Design (Desktop/Tablet/Κινητό)
  • Φιλοξενία (Web Hosting) σε δικούς μας Servers
  • Google Friendly
  • SEO
  • Google Analytics
  • Αυτόματη σύνδεση με τα Social Media (Facebook/Twitter/Instagram κ.α.)

Maras Greek Art
Βιοτεχνία Τουριστικών Ειδών

www.maras-greekart.gr

TentaExpert
Συστήματα σκίασης

www.tentaexpert.gr

Icons Art
Byzantine Iconography Studio

www.iconsart.gr

Ταχτσίδης Glass
Τζάμια – Κρύσταλλα – Καθρέπτες

www.tzamiakrystala.gr

Hahanoulides
Παιδικά Party – Εκδηλώσεις

www.hahanoulides.gr

Φραντζέσκος Αγγειοπλαστική
Κεραμικά Είδη

www.frantzeskospottery.gr

Emmans Belts
Βιοτεχνία Δερμάτινων Ειδών

www.emmansbelts.gr